چه موادی باعث کاهش قند خون بیماران دیابتی می شود

عوامل کاهش قند خون

چه موادی باعث کاهش قند خون بیماران دیابتی می شود

در این مطلب سعی شده انواع موادی که باعث کاهش قند خون

می شود را برای شما عزیزان دیابتی توضیح دهیم.

توضیحاتی در مورد برگ درخت گردو و قنطوریون صغیر و

علف هفت بند و سیر و پیاز و غیره.

برای کاهش قند خون مصرف شود

خواص برگ درخت گردو و دیابت :

۴ تا ۷ گرم آن را دم کنید و ۳ وعده صبح ، ظهر و شب هر وعده یک استکان میل کنید.

خواص قنطوریون صغیر و دیابت :

یک قاشق مربا خوری این گیاه را در قوری دم کنید و برای دیابت میل نمایید.

( صبح ، ظهر ، شب )

خواص علف هفت بند و دیابت :

۱۶ گرم برگ و ریشه ، این گیاه را در قوری دم کنید و میل نمایید.

(۳ وعده غذایی )

خواص سیر در دیابت :

۲۰ گرم سیر را در ۵ لیوان آب بجوشانید و ۳ وعده و هر وعده یک استکان میل نمایید.

( صبح ، ظهر ، شب )

خواص پیاز برای دیابت :

۲۰۰ گرم پیاز را در ۵ لیوان بجوشانید در ۳ وعده صبح ، ظهر و شب میل نمایید.

نیکل :

حدود ۱۰ درصد در بدن وجود دارد که در لوزالمعده نقش ایفا می کند.

این عنصر برای افراد مبتلا به دیابت و کسانی که به

بیماری های کبد مبتلایند بسیار مفید است.

این ماده ی حیاتی در سویا ، لوبیا سفید ، اسفناج ، جعفری و فلفل وجود دارد.

کروم : این عنصر ، رشد را بهبود می بخشد و تاثیر انسولین را نیز تقویت می کند و

در روغن مایع گیاه بولاغ اوتی وجود دارد.

روی :

بدن انسان ۳۰ گرم روی دارد و این فلز به ویژه در کبد ، لوزالمعده، اعضای

تناسلی و غده ی هیپوفیز یافت می شود.

عنصر روی یکی از عناصر تشکیل دهنده ی انسولین

لوزالمعده است و در مواد غذایی از قبیل ، جگر گوساله ، لوبیا سفید ، نان سبوس

دار و آرد سبوس دار ، زرده تخم مرغ ، سویا ، گردو و ماهی مرو وجود دارد.

برگرفته از کتاب سیب سبز دیابت ( قند خون ) اثر محمد علی شوکتی مالفجانی.

دیدگاهتان را بنویسید