طرز تهیه مرهم های گیاهی

طرز تهیه مرهم های گیاهی

طرز تهیه مرهم های گیاهی و این قسمت به بخش مرهم ها می پردازیم.

از زمان های دور ساختن مرهم های گوناگون در همه جای دنیا به خصوص در

کشورهای شرقی معمول بوده و هر کشوری مرهم های خاصی دارد که دستور

تهیه آن ها تقریبا جزو اسرار بوده و از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است.

این مرهم های سحرآمیز به طور عجیبی در تمام دنیا شهرت دارند و

داروی شفابخش هر نوع بیماری به شمار می روند.

یکی از این مرهم ها که توسط پاراسلز پزشک و کیمیاگر سوئیسی در

قرن هفدهم ساخته شده و به نام مرهم گاونر یا مرهم معجزه نامیده

می شود عبارت است از : بیست گرم روغن زیتون خالص را با سی گرم

موم زرد در یک ظرف شیشه ای ریخته و آن را روی آتش می گذارند.

سپس بیست و پنج سانتی متر مکعب گلاب و پانصد سانتی متر

مکعب شراب پورتو – یک قاشق چای خوری پودر سانتال

( این پودر را می توان از داروخانه ها تهیه کرد )به آن افزوده و

در حالی که آن را هم می زنند می گذارند تا بجوشد در این

موقع یک لیوان روغن تربانتین ( تربانتین باید کاملا خالص باشد ) به

آن اضافه کرده و آن را از روی آتش بر می دارند و یک قاشق

چای خوری پودر کافور به آن می افزایند.

سپس آن را صاف کرده و درحالی که هر ده دقیقه یک

بار آن را آرام هم می زنند می گذارند تا سرد شود.

پس از این که کاملا سرد شد آن را در کوزه ای ریخته و

در محلی خنک نگهداری می کنند.

این معجون را می توان به صورت استعمال داخلی یا

خارجی مورد استفاده قرار داد.

این مطلب برگرفته شده از

کتاب طبیب خانواده خود باشید است که ترجمه و تالیف

آن را ملیحه نصیری راد بر عهده داشته است.

دیدگاهتان را بنویسید