راهنمایی درمورد مراقب غذای بیمار دیابتی

راهنمایی درمورد مراقب غذای بیمار دیابتی

راهنمایی درمورد مراقب غذای بیمار دیابتی.

چه غذاهایی را در هر وعده اصلی انتخاب کنیم :

غذای دیابتی ( قندخون ) ریزه کاری زیاد دارد و باید توجه داشت بین

غذاهای خوب و خوب تر سعی کنیم خوب تر را انتخاب کنیم.

اگر از دکتر متخصص تغذیه سوال کنیم سینه یا ران مرغ کدام تیکه را

انتخاب کنیم حتما وی خواهد گفت که سینه مرغ.

چون این قسمت از گوشت مرغ که به نسبت چربی کمتری دارد منبع

کانیتین است و ترکیبی که به اکسیداسیون چربی ها برای تولید

انرژی کمک می کند و در سم زدایی کبدی دخالت دارد و به دفع مواد

شیمیایی و داروها کمک می کند.

البته نیاز به آن در دوران بارداری و شیردهی و در استرس

های بالا مانند ورزش شدید و بیماری های عفونی افزایش پیدا می کند.

بنابراین افرادی که در شرایط جسمی یاد شده قرار دارند بهتر است که

سینه مرغ را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند و نکته دیگر این که

سینه مرغ منبع اسید آمینه ای به نام گلوتامین است که منبع انرژی برای

سلول های پوششی دستگاه گوارشی و گلبولهای سفید خون به حساب

می آید و به حفظ سطح قند خون کمک می کند.

پس مصرف این گوشت برای تثبیت قند خون و فعالیت هر چه

بهتر دستگاه گوارش و سیستم دفاعی بدن توصیه می شود.

فقط فراموش نکنید که هر واحد آن یک تکه سی گرمی و دارای پنجاه

کیلو کالری انرژی است که توصیه می شود سینه مرغ را به

صورت آب پز یا کبابی و یا تنوری باید آماده کرد و خورد.

یک فرد دیابتی سرخ کردنی نباید مصرف کند چون لااقل این

سی گرم مرغ یک قاشق غذا خوری روغن زیتون هم برای

سرخ کردن می خواهد که برابر با هشت گرم است و هفتاد و دو کالری

دارد که با پنجاه کالری مرغ صد و بیست و دو کالری می شود و

پس باید سعی کنیم کمترین کالری را به بدن برسانیم.

برگرفته از کتاب سیب سبز دیابت ( قند خون ) اثر محمد علی شوکتی مالفجانی.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *