خواص و فواید ارزن و انبه و آلو

فواید انبه برای پوست صورت

با خواص گیاهان و میوه های شفابخش در خدمت شما هستیم.

با توضیح خواص و فواید ارزن و انبه و آلو در این مطلب

آموزشی امیدوار هستیم مورد توجه شما قرار بگیریم.

خواص و فواید ارزن :

ارزن گیاهی است با دانه هایی به شکل

کروی ، شفاف و به رنگ زرد روشن می باشد.

خواص ارزن : خوردن نانی که از دانه ارزن پخته می شود اسهال را بند

می آورد اما اگر در خوردن آن زیاده روی شود غلیظ شدن

خون می شود و مجاری عروق بند را مسدود می کند.

ارزن سرشار از ویتامین آ و فسفر است و خوردن ارزن در درمان

افسردگی ، حالت های عصبی و خستگی فکری بکار می رود.

مصرف ارزن در درمان بیمارهای عفونی و جلوگیری از سقط جنین مفید می باشد.

خواص و فواید انبه :

انبه درختی است که ارتفاع آن به 12 متر هم می رسد و میوه

انبه شکل تخم مرغ و شیرین است و رنگ میوه انبه زرد است.

خواص انبه : انبه سرشار از ویتامین آ و سی است و میوه درخت

انبه تقویت کننده دستگاه هاضمه ، مری ، روده و کلیه است.

انبه مقوی و زیاد کننده نیروی جنسی و مثانه است و

باعث خوش رنگ شدن پوست می شود.

مصرف زیاد انبه سبب نفخ شکم می شود و کمی هضم آن سنگین

می باشد و افرادی که معده ضعیف دارند مصرف آن توصیه نمی شود.

خواص و فواید آلو :

آلو درختی است با گل های سفید که در بهار می شکفند و

میوه آن لذید و خوش طعم و دارای انواع مختلف است و

آلو سیاه ، آلو زرد ، آلو بخارا ، قیسی ، آلوکوهی از انواع این گیاه است.

خواص آلو : در درمان بواسیر ، یبوست و تنظیم دستگاه هاضمه آلو بسیار مفید است.

مصرف خیسانده آلو در آب یا مصرف آلوی تازه صبح ناشتا

سبب تحریک حرکات روده و از بین بردن صفرا می شود.

در درمان تصلب شرائین ، نقرس ، اسید اوریک ، فشار خون و

چربی خون ، رماتیسم ، رفع اوره ، ضعف اعصاب مصرف آلو تجویز می شود.

افراد مبتلا به ناراحتی های روده و معده می توانند آلو را به شکل پخته مصرف کنند.

مغز هسته آلو دارای ماده سمی است که نباید آن را مصرف نمود و

آلو در درمان کم خونی ، ضعف و ناتوانی جنسی بکار

می رود و در ضمن آرام بخش و تنظیم کننده کار کلیه ها است.

چنانچه برگ خشک آلو را به میزان بیست و پنج گرم در یک لیتر آب

بجوشانید خاصیت مدرری ، ملینی ، تب بری و ضد انگلی دارد.

آلو خشک سرشار از آهن و ویتامین آ است و مصرف آلو پخته

در غذا باعث آرامش اعصاب و درمان یبوست و بواسیر می شود.

برگرفته از کتاب خواص میوه ها و گیاهان شفابخش اثر مریم لاهه مطلق.

یک دیدگاه در مورد “1”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *