خواص آلبالو و انار

خواص میوه آلبالو

خواص آلبالو و انار.

انار درخچه ای با پوست به رنگ خاکستری با شاخه های

تیغ دار و برگ های به شکل بیضی و گل های بزرگ

که میوه آن درشت و به رنگ قرمز و دانه های فراوان است.

میوه انار ملین ، مدر و ملایم است.

خوردن انار باعث باز شدن و روشن شدن پوست و

ایجاد نشاط و شادی می شود.

انار چاق کننده و تقویت کننده است و خوردن آن برای

افراد لاغر توصیه می شود و انار خون را تصفیه می کند و

سبب فعال شدن کبد و درمان اوره ، کلسترول و سموم خون می شود.

در درمان یرقان ، بیماری های پوستی ، زخم دهان ، زخم بینی و

سرما خوردگی ، تشنج دستگاه گوارش ، حالت تهوع و برطرف کردن

گرفتگی صدا مصرف انار شیرین توصیه می شود.

آب انار در درمان ترشحات سفید زنانه ، ناراحتی های کیسه

صفرا ، زکام ، عفونت ریه ، تب ، اسهال خونی ، ناراحتی های

ادرار و خونریزی های داخلی خوردن آن توصیه می شود.

انار قابض است ، عطش را تکسین می بخشد و سبب خوش رنگ شدن

پوست می شود و در درمان و یا در دوران حاملگی خوردن انار توصیه می شود.

چنانچه خیسانده پوست ریشه انار را در آب بجوشانند و هر روز از آن

میل کنند بهترین دارو برای درمان کرم کدو می باشد.

دم کرده گل خشک انار در آب اسهال خونی یا ساده را بند می آورد.

به شکل استعمال خارجی و غرغره جوشانده پوست یا گل انار در آب

بهترین دارو برای ورم لوزه ها و درمان آنژین است و غرغره دهان با این

جوشانده سبب محکم شدن لثه ها و ممانعت از خونریزی آنها می شود.

شستشوی پاها با این جوشانده سبب لطافت پوست پاشنه پا می شود.

آلبالو درختی است با برگ های سبز و گل های سفید که دارای میوه کوچک

به رنگ قهوه ای بوده و هسته آن به شکل تخم مرغ است.

خواص آلبالو : آلبالو نیرو بخش و ضد عفونی کننده روده است.

در درمان کم خونی ، تصلب شرائین ، رفع خستگی ، نقرس ، آرتریت و

پیوره دندان ، دیابت ، نارسائی قلب ، نارسائی کبد ، رفع سنگ کلیه و

رفع سنگ صفرا و رماتیسم از آلبالو استفاده می شود.

آلبالو خاصیت صفرابری دارد و سبب تجدید جوانی و ازدیاد نطفه در

مردان می شود و عطش را تسکین می دهد.

مغز هسته آلبالو تازه سمی است و ایجاد مسمومیت می کند.

مصرف آب آلبالو تازه یا به صورت شربت مقوی و ضد عطش است.

آلبالو سرشار از ویتامین و املاح معدنی است و بخصوص ویتامین

سی موجود در آن در درمان بیماری های کمبود ویتامین سی مفید است.

برگرفته از خواص میوه ها و گیاهان شفابخش اثر مریم لاهه مطلق.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *